Groep 3 4 a2

Maandag en dinsdag is juf Stijntje Bokma met de kinderen aan het werk. Op woensdag t/m vrijdag is dat Juf Evelyne Graafsma. In verband met verlof wordt juf Evelyne vervangen door juf Greetje Smeding.

De lessen zijn van 8.30-14.00 uur.

Op woensdagmiddag zijn de kinderen van groep 3/4 om 12.00 uur vrij.

Pykje Fjouwer

Op dinsdagmiddag 12 juni ging groep 3/4 op excursie 'Pykje Fjouwer' in het Baarderbuorrenbosk in Arum. In de klas hadden we ter voorbereiding het boek gelezen over de reis van de grutto Pykje Fjouwer. In het Baarderbuorrenbosk had Donna van de organisatie Groendoen allerlei activiteiten uitgezet voor de kinderen. Alle activiteiten stonden in het teken van het leven van de grutto. Zo gingen de kinderen bijvoorbeeld een nestje nabouwen van de grutto en met blote voeten geblinddoekt lopen door zand, modder, kiezels en water. Het was een geslaagde middag!

Pykje Fjouwer

Spelletjes bij woonhuis September