Groep 1 3

Jannie Tol is de juf van groep 1 en 2 op maandag tot en met donderdag. Juf Bernarda Wijnia is er op vrijdag. Op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend is juf José van der Goot ook aanwezig, en kan groep 1/2  worden gesplitst.

Per 1 maart wordt groep 1/2 iedere ochtend gesplitst. Juf Bernarda komt donderdagochtend extra op school, en juf José op maandagochtend.

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn de lessen van 8.30-14.05 uur.
Op woensdag- en vrijdagmiddag zijn de kinderen van groep 1/2 om 12.05 uur vrij.

Alweer een kijkje in de klas!

16-12-2020

Alweer een kijkje in de klas, dit keer zijn de foto’s gemaakt tijdens de thema’s Sinterklaas en Kerst.
Veel kijkplezier en een fijne vakantie!

Alweer een kijkje in de klas!

Een nieuw kijkje in de klas!
21-11-2020

Een nieuw kijkje in de klas om samen te bekijken. Deze foto’s zijn gemaakt tijdens de thema’s Ridders en Herfst. Ook hebben we bezoek gehad van twee gastdocenten van Akte2. Zij zijn een organisatie die kunst en cultuur willen stimuleren. Het was geweldig en het krijgt zeker een vervolg.
Veel kijkplezier!

Een nieuw kijkje in de klas!

Een kijkje in de klas!
09-10-2020

Een kijkje in de klas van de kleuters tijdens de thema’s zomer en dieren.
Leuk om samen met uw kind te bekijken!
We zijn ook naar een voorstelling geweest van juf Francisca van onze buurschool, het was een stageopdracht en wij mochten er ook van genieten.

Een kijkje in de klas!

Natuurmuseum