Geslaagd schoolreisje groep 1 en 2

• 16 mei 2019

Het beloofde een mooie dag te worden, naar het Scheepvaartmuseum en de Kinderboerderij in Sneek. Bij het Scheepvaartmuseum mochten we genieten van het verhaal van Woeste Willem die toch niet zo woest bleek te zijn, de kinderen waren stil en hingen aan zijn lippen. Daarna een bootje maken wat echt kan varen, best wel moeilijk, maar gelukkig waren er handige ouders mee om ons te helpen. Na het fruiteten gingen we op weg naar de Kinderboerderij en tegelijk begon het zonnetje te schijnen. Daar hoefden we ons niet te vervelen, een speeltuin, de dieren en vooral het springkussen was een succes. Na het ijsje was het alweer tijd om naar huis te gaan, een tasje mee met een bootje van het Scheepvaartmuseum en een kabouter en een vrijkaartje van de Kinderboerderij. Dat is leuk thuiskomen!