De laatste schooldag!

• 12 juli 2019

Het was de laatste schooldag een gezellige drukte in het dorp. Ouders die met groepjes kinderen door het dorp wandelden. Eerst een beetje regen maar later werd het zonniger. De bovenbouw had een leuke vossenjacht bedacht met gevarieerde spelletjes met als thema landen. Tussendoor even een korte pauze samen op het plein en genieten van de gezonde lekkernijen verzorgd door de juffen. De ouders buiten druk in de weer met het bakken van pannenkoeken waar we aan het eind van deze geslaagde ochtend van mochten smullen. DJ Martijn was ook weer van de partij om de vakantie in te luiden met feestelijke muziek. Na het aftellen was het zover, de school spic en span achtergelaten door de oudercommissie, de schooldeur gesloten. Tijd om uit te rusten en te genieten van de zomer.