Sinterklaasfeest 2019

• 05 december 2019

Samen met alle kinderen, juffen en ouders van de Ustkoat en de Bonkelder stonden we buiten Sinterklaas met zijn Pieten op te wachten. Al snel kwamen de pieten eraan, maar helaas was Sinterklaas nog nergens te bekennen. De pieten hadden de weg naar de scholen gevonden met de TomTom, maar Sinterklaas wou hier niet aan meedoen en zocht de weg met de kaart.

De Pieten vermoedden dat Sinterklaas was verdwaald. Met zijn allen hebben we Sinterklaas zijn lievelingslied gezongen ‘Sint Swingt’. Gelukkig hoorde Sinterklaas ons en kwam snel in zijn opgepimpte golfkar. Wat een prachtige wagen had Sinterklaas!

Met zijn allen hebben we nog 1 keer ‘Sint Swingt’ gezongen en toen was het tijd om naar binnen te gaan.

Binnen hebben groep 1 t/m 4 samen het Sinterklaasfeest gevierd. Er werden mooie liedjes gezongen voor Sinterklaas en de Pieten, er zijn mooie tekeningen gemaakt en een leerling heeft een mooi liedje gespeeld op een muziekinstrument. Aan het eind had Sinterklaas voor iedereen een cadeautje en lekkere pepernoten. Het was een erg geslaagd Sinterklaasfeest!