Kerstdiner 2019

• 18 december 2019
20191218 174406

Wat was de hal van de school prachtig versierd! Overal hingen lampjes en op de tafels branden veel kaarsjes. De tafel was al gedekt en het rook heerlijk in de school toen de kinderen binnen kwamen voor het kerstdiner. Wat zag iedereen er prachtig uit!

De ouderraad heeft heerlijk voor ons gekookt! We begonnen met een mooi kerstboompje van komkommer, kaas en ui en er stonden lekkere stokbroodjes op tafel. Als hoofdgerecht kregen we stoofpeertjes, gehaktballetjes en lekkere aardappelroosjes. Tussen het hoofdgerecht en het toetje hebben alle groepen een liedje gezongen en er was een leerling die een prachtig liedje speelde op een instrument. Als toetje kregen we een heerlijke ijstaart. Na het kerstdiner was er nog een gezellig samenzijn op het plein. Wij kijken terug op een zeer geslaagd kerstdiner!

Ouderraad en alle ouders die hebben geholpen, bedankt!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!