Floralia

• 02 oktober 2020

Helaas kon het grote feest van het jaar, de Floralia, dit jaar niet doorgaan. Maar we konden het natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!

Op vrijdag 2 oktober hebben alle kinderen gewerkt aan een goodiebag! Alle leerlingen hebben een stoffen tasje mooi gekleurd en deze werd aan het einde van de dag gevuld met leuke kleinigheidjes. Er zitten leuke cadeautjes in, bloembollen voor in de tuin en een kleurplaat.

Aan deze kleurplaat zit een wedstrijd verbonden. Lever je kleurplaat vóór 23 oktober in bij de eigen leerkracht. Daarna gaat een jury per combinatiegroep bekijken welke kleurplaat heeft gewonnen. Kleur hem op je allermooist in en lever hem dan gauw in bij je juf!

We wensen jullie heel veel plezier met de goodiebag! Hopelijk vieren we volgend jaar weer een groot Floraliafeest!

Groeten van de Floraliacommissie