Sponsorloop voor Oekraïne

• 16 maart 2022
Witmarsum poster

Samen met 11 andere scholen organiseren wij een sponsorloop om geld op te halen voor Oekraïne. Onze loop is maandag 21 maart om 12:30. De leerlingen hebben daar vandaag een brief over meegekregen. Ze hebben ook een sponsorkaart meegekregen, waarop de sponseren kunnen laten weten hoeveel ze doneren.
Het doneren van het geld gaat dit keer via een link die in de brief staat vermeld. De kinderen hoeven dus niet met het opgehaalde geld naar school te komen. Alle verdere informatie staat in de brief. We hopen dat tijdens de sponsorloop zo veel mogelijk ouders komen aanmoedigen!

Op de dag van de sponsorloop zullen ook een aantal kinderen de tussenstand onder schooltijd naar de volgende school brengen. Wij hebben daarvoor geloot en de ouders van de kinderen die dit mogen doen krijgen hier nog bericht over van hun eigen leerkracht.

We hopen veel geld op te kunnen halen!
Vriendelijke groet,
De leerkrachten van de Utskoat